1 Απρ 2017

Όλα έτοιμα για τους αγώνες δρόμου "Γρηγόρης Τσικριτέας"

Με τη συμμετοχή 570 ατόμων, ηλικίας από 7 έως και 64 ετών,  διεξάγονται αύριο στο Βαθύ οι αγώνες  δρόμου με την επωνυμία  «Λαϊκοί αγώνες δρόμου Γρηγόρης Τσικριτέας», που διοργανώνονται από τον Αθλητικό Σύλλογο «Αναγέννηση», σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Πεζοπορικό Σύλλογο Σάμου και την υποστήριξη του ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Με σύνθημα «Τρέχουμε για την Αναστασία» οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.30 από την Πλατεία Πυθαγόρα και θα καταλήξουν στο ίδιο σημείο, ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για  την οικονομική ενίσχυση της νεαρής Σαμιώτισας   Αναστασίας Τριανταφύλλου, που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα  υγείας και έχει ανάγκη ειδικής  θεραπείας.

Όσον αφορά τις συμμετοχές στο αγώνισμα των 600μ.  αγοριών  και  κοριτσιών Δημοτικών  Σχολείων  από  Α΄ έως  και Γ΄ τάξη, 1000μ.  αγοριών  και  κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων από  Δ΄ έως και ΣΤ΄ τάξη, έχουν δηλώσει συμμετοχή 350 παιδιά, ενώ στο 4500μ.  Ανδρών-Γυναικών (γεν. 2004 και μεγαλύτεροι) και  8500μ. Ανδρών-Γυναικών ( γεν. 2001 και μεγαλύτεροι) θα τρέξουν 220 άτομα.  


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει την Κυριακή από τις 10.15 έως και 11.30 και στα δυο ρεύματα της παραλιακής οδού, στο Βαθύ, από το ύψος του παλαιού Λιμένα Σάμου έως και την Παραλία Μαούνες.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας δεν θα επιτρέπεται η διέλευση κανενός τύπου οχήματος, παρά μόνο ασθενοφόρου και τυχόν έκτακτων περιστατικών υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required