27 Απρ 2017

Πανελλήνιος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής στη Σάμο

Πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής διοργανώνει το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με  το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών) της ΔΙ.Δ.Ε. Σάμου και το δήμο Σάμου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο Καρλόβασι της Σάμου.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο μέρη:



Α. Περιφερειακός Διαγωνισμός WRO 
Θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες του WROHellas: http://wrohellas.gr/ανακοίνωση-9ου-εθνικού-διαγωνισμού-wro. Σε μία ομάδα από κάθε αγώνισμα θα καλυφθούν τα εισιτήρια ώστε να συμμετάσχουν στον τελικό του WRO στην Αθήνα. Για να έχετε δικαίωμα στο διαγωνισμό WRO πρέπει να δηλώσετε και στο http://wrohellas.gr/ανακοίνωση-9ου-εθνικού-διαγωνισμού-wro.

1. Κανονική (Regular) κατηγορία

2. Ανοικτή (Open) κατηγορία

3. Ποδόσφαιρο WRO (WRO Football)

4. Advanced Robotics Challenge​ 


Β. Γενικός Διαγωνισμός 

Θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες του Robotic Day 2017  http://roboticday.org/2017/en/. Ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της οργάνωσης, για 10 άτομα θα καλυφθούν τα εισιτήρια ώστε να συμμετάσχουν στο διεθνή διαγωνισμό στην Πράγα http://roboticday.org/2017/en/ ενώ το κόστος διαμονής στη Πράγα είναι 10 ευρώ/άτομο/νύχτα.

​​​​​​1. mini sumo

2. line follower

3. Ελεύθερη παρουσίαση

4. Διάσωση 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Απριλίου. 

Να σημειωθεί πως η διοργάνωση του διαγωνισμού είναι μέρος της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Διατριβής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του τμήματος των κ.κ. Δημήτρη Χαντζή και Δημήτρη Λειβαδίτη, ενώ χορηγοί του διαγωνισμού είναι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, η Aegean Airlines, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης και τα  Σύγχρονα Διαγνωστικά Εργαστήρια BIOMED.

Για περισσότερες πληροφορίες aegeanRobot@gmail.com και στην Ιστοσελίδα της ομάδας Ρομποτικής http://icsdweb.aegean.gr/project/aegeanrobotics/web/index.php.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required