29 Μαΐ 2017

Βραβεύτηκαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού και του 2ου γυμνασίου για τη διάκρισή τους στο διαγωνισμό Ρομποτικής

Βραβεύτηκαν σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου για τη συμμετοχή και διάκρισή τους στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2017 με θέμα «Οχήματα & μεταφορές του αύριο» και την κατάκτηση του ειδικού βραβείου «Καλύτερη Μηχανική Κατασκευή». 

Ειδικότερα βραβεύθηκαν οι μαθητές: Παναγιώτου Ιάσονας, Αθανασάκη Ευαγγελία, Βακεντής Ανδρόνικος, Γεροντής Γεώργιος, Ευστρατίου Δημήτριος, Κωνσταντινίδης Δημήτριος, καθώς και οι εκπαιδευτικοί Παναγιώτου Αντώνης και Νιτοδάς Γιώργος, που επιμελήθηκαν και υλοποίησαν το πρόγραμμα.

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Σάμου για τη συμμετοχή και διάκρισή τους στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2017 για μαθητές Γυμνασίων με θέμα «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Βραβεύθηκαν οι μαθητές Βογιατζής Δημήτριος της Γ΄ τάξης,  Βασιλειάς Παναγιώτης της Β΄τάξης, Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής της Β΄ τάξης και ο εκπαιδευτικός Βασίλης Μπαρέκος που σχεδίασε και υλοποίησε το πρόγραμμα.

Ο δήμαρχος Σάμου, απευθυνόμενους στους μαθητές και καθηγητές είπε: «Είναι πολύ σπουδαία η προσπάθειά σας και σας συγχαίρω από καρδιάς. Ο πειραματισμός και  η καινοτομία είναι τα χαρακτηριστικά της δουλειάς σας και εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο κέφι και την ίδια ζωντάνια. Η Σάμος χρειάζεται τη ευρηματικότητα ,την μεθοδολογία προσηλώσεως τους και το δυναμισμό των νέων ανθρώπων» δήλωσε ο Δήμαρχος Σάμου. Στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και τα σχολεία τους δόθηκε έπαινος καθώς και από ένα USB  για μελλοντικές εργασίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required