14 Μαΐ 2017

Ποδόσφαιρο με τα ασυνόδευτα παιδιά των δομών φιλοξενίας έπαιξαν παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου Πανσαμιακού

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε χτες μεταξύ τoυ τμήματος junior της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου Πανσαμιακού  και μικτής ομάδας από τις δομές φιλοξενίας «Ασυνόδευτων παιδιών» της πόλης Σάμου μέχρι ηλικίας 17 ετών, τα οποία φιλοξενούνται στις δομές Praxis και ΜΕΤΑδραση.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τα παιδιά των δομών εξέφρασαν τη λύπη τους για τους δύο συμπολίτες μας – ποδοσφαιριστές που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, πριν λίγες μέρες στο επαρχιακό δίκτυο Πυθαγορείου - Χώρας. «Εκ μέρους των παιδιών της Praksis και της Metadrasis, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό του Γιάννη και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στο Δημήτρη», έγραφε σε τρεις γλώσσες ο πάπυρος που παρέδωσαν.

Η Αθλητική Ένωσης Βαθύλλου Πανσαμιακού  αναφέρει πως τα ασυνόδευτα παιδιά ήταν υγειονομικά ελεγμένα και έπαιξαν παρουσία των επικεφαλής των δομών, γιατρού, δικηγόρων, ψυχολόγων των δομών και γονιών της ομάδας μας. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχουν δε εξασφαλίσει άσυλο και περιμένουν να μεταβούν σε άλλες χώρες της ΕΕ.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο διαιτητές του αγώνα κ.κ. Λευτέρη Κατόπη και Σταύρο Σίπκα, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να διαιτητεύσουν τον αγώνα και με τα σωστά τους σφυρίγματα να διεξαχθεί ένας ήρεμος και πάνω απ’ όλα ποιοτικός αγώνας που σπάνια βλέπουμε σε αυτές τις ηλικίες ποδοσφαιριστών. Να ευχαριστήσουμε επίσης τον "ακούραστο" εθελοντή κ. Νίκο Χατζημανώλη για την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, των πάγκων και των αποδυτηρίων... Συγχαρητήρια σε όλους», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required