4 Μαΐ 2017

Στη Σάμο δημοσιογράφοι του "Marco Polo"

Τριμελής αποστολή, αποτελούμενη από δύο δημοσιογράφους και ένα φωτογράφο-οπερατέρ, φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο νησί μας, για λογαριασμό του μεγάλου ιταλικού ταξιδιωτικού περιοδικού Marco Polo.


Το αφιέρωμα του περιοδικού στη Σάμο θα δημοσιευθεί στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου και θα έχει έκταση 15 σελίδων, ενώ το νησί μας θα προβληθεί και στην ψηφιακή έκδοση του περιοδικού, www.marcopolo.tv  καθώς και στα social media του ομίλου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη οι απεσταλμένοι του περιοδικού θα επικεντρωθούν, πέρα από τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας, στον πολιτισμό και τη γαστρονομία του, ενώ θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακούς οικισμούς, μοναστήρια, μουσεία, το οινοποιείο, εργαστήρια κεραμικών  και παρασκευής τοπικών προϊόντων, καθώς και πολλά ακόμη σημεία ενδιαφέροντος.

Να σημειωθεί πως το περιοδικό «Marco Polo» κυκλοφορεί σε 150.000 αντίτυπα και, σε συνδυασμό με την ψηφιακή του έκδοση, απευθύνεται σε ένα πολύ ευρύ κοινό, κυρίως της Βόρειας Ιταλίας και της ιταλόφωνης Ελβετίας.

"Η επίσκεψη του περιοδικού έρχεται να προστεθεί σε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει αναληφθεί εδώ και δύο χρόνια από το Δήμο, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διείσδυση της Σάμου στην πολύ δυναμική τουριστική αγορά της Ιταλίας. Ο Δήμος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για τη βοήθειά τους, την Aegean Airlines, για τη δωρεάν μετακίνηση, καθώς και τον κ. Νικόλαο Αθανασίου, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Fito Aqua Bleu Resort», για τη δωρεάν διαμονή του συνεργείου στο νησί μας", αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required