22 Μαΐ 2017

Radio Taxi Πυθαγορείου "Πυθαγόρας" - Αντίθετοι στη μεταφορά της πιάτσας των ταξί

Την αντίθεσή του στη μεταφορά της πιάτσας των ταξί, θέμα το οποίο συζητήθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, εκφράζει το Radio Taxi Πυθαγορείου «Πυθαγόρας».

Με ανακοίνωσή του εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για το τοπικό συμβούλιο Πυθαγορείου και επισημαίνει πως η μεταφορά της πιάτσας είναι μη εφαρμόσιμη. Αναλυτικά αναφέρει:

«Στις 3 Φεβρουαρίου 2017 παρεστήκαμε ύστερα από πρόσκληση της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πυθαγορείου κυρίας Βλαχοπούλου Τριανταφυλλιάς ώστε και να συζητήσουμε με θέμα την εξομάλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος Πυθαγορείου (Ταξί, κυκλοφοριακή μελέτη, κ.τ.λ.) εκφράζοντας τις απόψεις και θέσεις μας. Μετά από αρκετή συζήτηση καταλήξαμε ομόφωνα, αυτοκινητιστές και σύμβουλοι, ότι η μεταφορά της πιάτσας των ταξί πρώτα απ όλα είναι παράνομη και ανεφάρμοστη, καθώς επίσης ότι η κυκλοφοριακή μελέτη αποδεδειγμένα εμπράκτως με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι μη εφαρμόσιμη. Μάλιστα η κα πρόεδρος μας διαβεβαίωσε, ψευδώς όπως αποδείχτηκε, ότι από μέρους τους το θέμα ειδικά των ταξί, έχει λήξει και ότι θα τα μεταφέρει όλα αυτά που συζητήσαμε και συμφωνήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Δυστυχώς όμως η κα πρόεδρος παράνομα και καταχρηστικά και με πλήρη άγνοια από μέρους μας, μετέφερε παραπλανημένη την όλη συζήτηση που είχαμε κάνει και αυτά που αποφασίσαμε στους Δημοτικούς Συμβούλους και παρουσιάζοντας μας ως αδιάλλακτους και κάνοντας μας να φαινόμαστε οι κακοί της παρέας ως προς το κοινό συμφέρον.

Από την πλευρά μας λυπούμαστε σφοδρά για το Τοπικό Συμβούλιο του Πυθαγορείου με τις πρακτικές που ενστερνίζονται εις βάρος μας, πιστεύοντας ότι δεν μας αρμόζει να θεωρούμαστε αποδιοπομπαίοι τράγοι!

Θα επιδιώξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο να λάμψει η αλήθεια προς όφελος όλων μας»!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required