11 Ιουν 2017

Η προσκυνηματική εκδρομή του ΧΟΡ.Ο.Σ. στη Λέσβο

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργάνωσε και φέτος εκδρομή με μεγάλη συμμετοχή, το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, αυτή τη φορά στη Λέσβο, 3 με 5 Ιουνίου.
Οι πενήντα συμμετέχοντες γνώρισαν το νησί της Λέσβου και την πόλη της Μυτιλήνης, επισκέφθηκαν τα Μοναστήρια των Αγίων Ραφαήλ-Νικολάου-Ειρήνης, Ταξιάρχη και Ιερά Μονή Λειμώνος, διάφορες εκκλησίες σε Μόλυβο, Πέτρα και Αγιάσο, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στα μαγευτικά ορεινά και παραθαλάσσια χωριά του νησιού.








Γεύτηκαν τις υπέροχες τοπικές γεύσεις και φυσικά από την αποστολή δεν έλειπε και ο χορός στα γλέντια που στήθηκαν στις ταβέρνες του νησιού.
Μεγάλη ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η πρωτοβουλία των κυριών από το Τμήμα Γαστρονομίας του Ομίλου μας που συμμετείχαν στην εκδρομή, να φτιάξουν τις Σαμιώτικες παραδοσιακές τηγανίτες.
Με μια άριστη διαμονή στο Ξενοδοχείο Theofilos Superior Resort Hotel στην Πέτρα ολοκληρώθηκε μία ακόμη πετυχημένη εκδρομή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.








Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαρίστησε το γραφείο ταξιδιών ‘Rika Travel’ και την αρχηγό της εκδρομής κα Σούλα Μπαξεβάνη, τον οδηγό του λεωφορείου για τις ασφαλείς μετακινήσεις καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που για μία ακόμη χρονιά εμπιστεύτηκαν την ταξιδιωτική πρόταση του Ομίλου μας.
Η γνωριμία με τα τοπία και τους ανθρώπους της Λέσβου τους έφεραν πιο κοντά στις παραδόσεις του νησιού, εκπληρώνοντας έναν ακόμη από τους σκοπούς του Ομίλου, αυτόν της καταγραφής και γνωριμίας με το μεγαλείο της Ελληνικής πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required