2 Ιουν 2017

Ο βουλευτής Σάμου για τα έργα που εντάχτηκαν στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων

Δελτίο τύπου για τα  νέα έργα που εντάχτηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εξέδωσε ο βουλευτής Σάμου.

Ο κ. Δημήτρης Σεβαστάκης αναφέρει:

«Η κεντρική πολιτική της κυβέρνησης να ενισχύσει μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων τις Περιφέρειες και του Δήμους της χώρας, αποδίδει. 

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση,  εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)  30  νέα έργα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνολικής δημόσια δαπάνης 12,5 εκατ. ευρώ και ειδικά έχουν ενταχθεί 5 έργα για το νομό Σάμου, δημόσιας δαπάνης 1.310.000 ευρώ. 

Ο βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης, συνεργάζεται διαρκώς με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και τον αναπληρωτή υπουργό, ενισχύοντας τις προτάσεις της Περιφέρειας και των Δήμων στα πλαίσια της πολύπλευρης συμφωνίας Κυβέρνησης-Αυτοδιοίκησης που ξεκίνησε από τη συνάντηση στο Μαξίμου το φθινόπωρο του 2016, και έχει ως στόχο την ενίσχυση των νησιών του Β.Α. Αγαίου και εμπεδώνεται συνεχώς με νέες πολιτικές. 

Η Στενή Συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη, το δήμαρχο Σάμου, τους δημάρχους Ικαρίας και Φούρνων, τα πολιτικά, αυτοδιοικητικά στελέχη και τις παρατάξεις, ώστε να ωφεληθούν τα νησιά μας μέσα από τη χρηματοδότηση έργων που αφορούν τόσο τις δράσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου όσο και των Δήμων του νομού (Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων), πρέπει να είναι διαρκής και ομόθυμη, ώστε να ωφεληθεί ο τόπος μας τα μέγιστα, με αξιοποίηση όλων των νέων πολιτικών δυνατοτήτων που δημιουργούνται κατά την ανάπτυξη των προγραμμάτων.

Τα νέα έργα που εντάσσονται στο ΠΔΕ μέχρι στιγμής είναι:
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ ΣΑΜΟΥ  80.000,00
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΑΜΟΥ 250.000,00
  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΑΜΟΥ 240.000,00
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ 40.000,00
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ 700.000,00

Έπονται και άλλες ενισχύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required