17 Ιουν 2017

Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου – Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του


Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"
Εγκαίνια των γραφείων του πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου, 17 Ιουνίου, στις 19:00, ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου. Εξαιρετικός ο χώρος (μέχρι πρόσφατα στέγαζε τις υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, που μεταφέρθηκαν στο νέο κτήριο του εμπορικού λιμένα Μαλαγαρίου), με θέα στον κόλπο του λιμένα Βαθέος.






Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"


Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου ενώ το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων: o αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος, ο αντιδήμαρχος Σάμου κ. Παπαγεωργίου, ο διοικητής της 79 ΑΔΤΕ, ταξίαρχος κ. Κωστάκης, ο λιμενάρχης Σάμου, αντιπλοίαρχος κ. Κωνσταντέλλης, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, αντιπύραρχος κ. Γιαννόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μαυρατζώτης.



Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"
Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με την τέλεση του αγιασμού ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί και σύντομες ομιλίες για την πολύτιμη προσφορά του συλλόγου από τους κ.κ. Κατρακάζο, Μαυρατζώτη, Κωνσταντέλλη καθώς και από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Τσουμάκη που ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου για τη συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση αλλά και το δήμαρχο Σάμου για την παραχώρηση του χώρου. Ακόμη αναφέρθηκε στη μείωση της συνδρομής των μελών του συλλόγου, λόγω της κρίσης που διανύει η χώρα μας. Τα νέα γραφεία βρίσκονται στον οδό Π. Κουντουριώτη και η είσοδός τους είναι πάνω από το Λιμεναρχείο Σάμου, απέναντι, διαγώνια του ιερού ναού Αγίου Θεοδώρου. Ο σύλλογος, και ως μέλος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, έχει προσφέρει τα μέγιστα, κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης (περίοδο 2015-2016), σώζοντας ανθρώπινες ζωές, βοηθώντας τις αρχές να επιτελέσουν το έργο τους. Ταυτόχρονα, οι δραστηριότητες του συλλόγου δεν σταματούν ποτέ όσον αφορά την καθαριότητα ακτών και βυθού, τις διασώσεις και πάνω απ’ όλα την προστασία του θαλάσσιου, σπάνιου περιβάλλοντος των νησιών μας. Να τους ευχηθούμε καλές βουτιές!

Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"


Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, χωρίς το πιο σημαντικό του μέλος. Μα πως μπορείτε; Παρακολουθώ τις εξελίξεις από το εξωτερικό και θλίβομαι.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required