14 Ιουν 2017

Επιστολή συμπαράστασης στο δήμαρχο Μυτιλήνης

Επιστολή συμπαράστασης προς το δήμαρχο Μυτιλήνης, κ. Σπύρο Γαληνό, απέστειλε σήμερα ο δήμαρχος Σάμου, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, με την οποία τον ενημερώνει για την αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να διατεθούν στους πληγέντες.

Η επιστολή αναφέρει:

 
Αγαπητέ μου Σπύρο,

Οι σχέσεις των Νησιών μας που βασίζονται στον Πολιτισμό και στην Ιστορία είναι βαθιές και παράλληλες στις αιγιακές διαδρομές και μας επιτρέπουν να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στα πραγματικά δύσκολα.

Στους αδελφούς μας της  Κοινότητας Βρίσας, οι οποίοι αποτέλεσαν και τους πρώτους κατοίκους της Κοινότητας Μυτιληνιών του Δήμου Σάμου, γεγονός που οδήγησε τις δυο περιοχές να έχουν  αδελφοποιηθεί,  στέλνουμε όλη μας την συμπαράσταση και εκφράζουμε το πραγματικό μας ενδιαφέρον, αλλά και την πρόσκλησή μας προς τα παιδιά της περιοχής να φιλοξενηθούν  στις Δημοτικές μας κατασκηνώσεις, σε μια  μικρή ένδειξη αλληλεγγύης.

Ως ελάχιστο πρώτο δείγμα συνεισφοράς, σας αποστέλλουμε άμεσα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που ελπίζουμε να ανακουφίσουν έστω και λίγο τους πληγέντες πολίτες. Παρακαλώ να μας ενημερώσεις για περαιτέρω ανάγκες προκειμένου να συνδράμουμε κατά το δυνατόν  στην αντιμετώπισή τους.

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζετε.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required