23 Ιουν 2017

Ανοίγει η αυλαία του Karlovasi Street Art Festival


Εργαστήρια, συναυλίες, βεγγαλικά, παρέλαση μηχανοκίνητων αντικών και πολλά άλλα προβλέπει το 1ο Karlovasi street art festival, που ξεκινά το Σάββατο στο Καρλόβασι, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο των χρωμάτων.

Σήμερα στις 19.00 ο καλλιτέχνης  Δ. Kολέτσης θα βάφει στα στενά δρομάκια και στην παιδική χαρά στο Λιμάνι, με τους διοργανωτές να απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή του κοινού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Σάββατο 24 Ιουνίου

10.30. Επίσημη έναρξη του φεστιβάλ με  τους  καλλιτέχνες να τακτοποιούνται στους καμβάδες τους, και τον επιμελητή του φεστιβάλ, Υiakou, να δίνει το έναυσμα για να αρχίσει η δημιουργία! Ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν, να φωτογραφηθεί με τον  αγαπημένο του καλλιτέχνη και το έργο του, ενώ οι μουσικές του κόσμου θα ακούγονται στον αέρα.

11.00. «Κιμωλία στην άσφαλτο».  Εργαστήρι για ενήλικες από τον Δ. Kολέτση. Συγκέντρωση μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου στο Λιμάνι.

21.00. Το Πανεπιστήμιο κατεβαίνει Λιμάνι! Τα μουσικά συγκροτήματα των φοιτητών θα γεμίσουν  ήχους και κέφι το Λιμάνι Καρλοβάσου μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου.

23.00. Βεγγαλικά! Εκρήξεις και χρώματα ψηλά στον αέρα!


Κυριακή 21 Μαΐου

10.00.  Έναρξη καλλιτεχνικής δημιουργίας και πάλι. Κι άλλα χρώματα από τους καλλιτέχνες, κι άλλα σχέδια, γράμματα και σχήματα. Παρακολουθήστε τους! Οι μουσικές του κόσμου  παντού στον αέρα!

11.00. Εργαστήρι graffiti  για παιδιά  7-15 χρόνων από τον barba dee! Συγκέντρωση μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου. Για τα μικρά παιδιά είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέων.


12.00 – 16.00.  Αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες θα κάνουν βόλτες και θα φωτογραφηθούν με  τους δημιουργούς, τα έργα τους και το κοινό, πριν εκτεθούν μπροστά στο κτίριο του Τελωνείου στο Λιμάνι.

12.00 – 20.00. Η ιππήλατη άμαξα του Καρλοβάσου θα σεργιανίζει το κοινό στο Λιμάνι και στο Νέο Καρλόβασι.


20.00. Συγκεντρωμένοι όλοι στο Λιμάνι θα περιμένουμε το σύνθημα από τον DJ για να αρχίσει ο χρωματοπόλεμος!  Oι μουσικές και τα χρώματα θα συναγωνίζονται για μια θέση ψηλά στον αέρα!

21.00.  Σύντομες μα συναρπαστικές παραστάσεις χορού επι σκηνής!

21.30. DJ party! Διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Μουσική και χορός ως αργά το βράδυ μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου.

Να σημειωθεί πως όλα τα έργα των καλλιτεχνών θα εκτίθενται  υπαίθρια στο Λιμάνι  και στον Όρμο Καρλοβάσου έως το τέλος του καλοκαιριού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required