9 Ιουν 2017

Γιορτή Κρουαζιέρας με άρωμα Mοσχάτου Σάμου!

Άρωμα… Μοσχάτου Σάμου είχε φέτος το posidonia Sea Tourism Forum, στο οποίο συμμετείχαν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι εταιριών με αντικείμενο την παγκόσμια Κρουαζιέρα και γενικότερα το Θαλάσσιο Τουρισμό.

Συγκεκριμένα, κατά το επίσημο γεύμα που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, οι σύνεδροι, οι  συμμετέχοντες και οι ομιλητές είχαν τη δυνατότητα να γευτούν τις  «Ψηλές Κορφές», κερδίζοντας το ενδιαφέρον εκπροσώπων εταιριών  κρουαζιέρας και ακτοπλοϊκών και ήδη γίνονται διεργασίες για ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών. 



Σημειώνεται ότι  τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου σημειώνουν ήδη  μια επιτυχημένη παρουσία με επαναλαμβανόμενες παραγγελίες στα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας Celestyal Cruises

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος, ο  αντιπεριφερειάρχης τομέων Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου, κ. Γιώργος Κυριαζής, εκπρόσωποι επαγγελματικών και τουριστικών φορέων της Σάμου, αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, κ. Θράσος Καλογρίδης, χαιρέτισαν με ενθουσιασμό την  παρουσία του ΕΟΣ Σάμου στα «Ποσειδώνια 2017».  

Εξειδικευμένοι ομιλητές και επιχειρηματίες μίλησαν επαινετικά για την υψηλή ποιότητα των οίνων του ΕΟΣ Σάμου, τονίζοντας πως το άρωμα και η γεύση του Μοσχάτου Σάμου έκαναν απολαυστικό το γεύμα εργασίας.

Στόχος του Forum ήταν να δημιουργηθεί ένα συνεκτικό, συνεπές και ελκυστικό προϊόν, που θα τονώσει τη ζήτηση για τις ελληνικές νησιωτικές περιοχές και παράλληλα να δρομολογηθούν λύσεις που θα διευκολύνουν την ανάκαμψη του τουρισμού κρουαζιέρας προς όφελος τόσο των εταιριών όσο και των τοπικών οικονομιών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required