7 Ιουλ 2017

Με θέμα το νερό η 2η ετήσια έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου

Τη 2η ετήσια έκθεσή της εγκαινιάζει στις 28 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο της βιβλιοθήκης στο Βαθύ, η Φωτογραφική Ομάδα Σάμου.

Σαράντα τρία μέλη της Ομάδας, θα συμμετάσχουν στην έκθεση που έχει ως θέμα το πιο πολύτιμο αγαθό της επιβίωσης, το νερό.

Η έκθεση, έχει ως στόχο, αφενός μεν να υπογραμμίσει την αξία του νερού στην καθημερινότητα και στη διατήρηση της ζωής, αφετέρου να χαρτογραφήσει την πολύ προσωπική και ιδιαίτερη σχέση που έχει ο καθένας μας μαζί του, μέσα από τη διαφορετικότητα της ματιάς και τη ρευστότητα της προσωπικής έκφρασης.

Όπως εξηγούν τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας "γεννηθήκαμε σε μια χώρα που περιβάλλεται από Νερό, γεγονός που επιδρά πάνω μας ποικιλοτρόπως ως λαό, πόσο μάλλον σε εμάς που γεννηθήκαμε σε νησί, αυτό της Σάμου. Και μιας και το Νερό συνδέει και μεταφέρει μηνύματα και πληροφορίες, ευχόμαστε η έκθεση αυτή, να αποτελέσει  το έναυσμα για περισσότερη σύνδεση, επαφή, ενσυναίσθηση, ροή κι επικοινωνία μεταξύ μας".

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 20.00 έως 23.00. Συμμετέχουν οι Αγγελική Σπύρου, Αγγελίνα Κανελλοπούλου, Άγης Φερεντίνος, Αλέξανδρος Καρπαθίου, Αμαρυλλίς Αμοργιανού, Άνθη Παπαχριστοδούλου, Άννα Λεονταρίδου, Άννα Νεοφύτου, Βαγγέλης Λεοντίδης, Γιώργος Τζουραμάνης, Γιάννης Πατρώνης, Γιώργος Τσολακάκης, Γιώργος Χαραλαμπάκης, Δημήτρης Καρράς, Δημήτρης Παυλής, Ειρήνη Γερογλή, Ειρήνη Καπέλλου, Ελεάννα Κωνσταντάκη, Ελευθερία Καρύδα, Ηλιάνα Τσακουμάκη, Ηρώ Παυλιδάκη, Ιωάννης Αποστόλου, Ιωάννης Δούζης,  Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, Κώστας Βέβας, Μανουέλα Χριστοδουλάκη, Μανώλης Θράβαλος, Μανώλης Μόττος, Μανώλης Νεοφώτιστος, Μαρία Κασσιτά, Μιχάλης Σβαρνιάς, Νίκος Αγγελής, Νίκος Τσούλος, Νίκος Τσουμάκης, Νίκος Χουσάς, Παναγιώτης Μαχαίρας, Σάρα Λυμπέρη, Σοφία Τσουμάκη, Σταματία Καρύδα, Στέλιος Δεμερτζής, Τάσος Σαραντίδης, Χρήστος Βασιλειάς, Xρυσόστομος Γαλαθρής.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σάμου,  ο δήμος Σάμου, η Ένωση Οινοπ/κών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ), το Escape Music Club, το MyHouse all day bar, το Solid espresso bar, το Τέλειον Plus, το Pasta Cinque, το 2 the Little store, το Press & snack κέντρο τύπου και το κατάστημα  Konstantaki Jewellery.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required