6 Ιουλ 2017

Με επιτυχία το 6ο Camp Beach Volley

Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 6ο Camp Beach Volley που έγινε στο Ποτοκάκι με την καθοδήγηση του προπονητή και Κ.Φ.Α., κ. Νικολαΐδη Δημητρίου, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πολυκράτη. Η διάρκεια του camp ήταν από 19 Ιουνίου έως 1h Ιουλίου 2017, με δίωρα καθημερινά μαθήματα από τις 17:00-19:00.

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 ετών και άνω, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν το μυστικά του αθλήματος, να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιοτεχνίες τους και παράλληλα να ψυχαγωγηθούν.

Το τριήμερο, από 28 έως 30 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Νηρέα Καρδαμύλων πραγματοποιήθηκαν κοινές προπονήσεις με την πολυπληθή αποστολή (30 παιδιά) της ομάδας από τη Χίο και στο τέλος διεξήχθη τουρνουά ανάμεσα σε ομάδες από τη Σάμο και τη Χίο, όπου τα παιδιά εκτός από τον υγιή ανταγωνισμό, διασκέδασαν, γνωρίστηκαν μεταξύ τους και έδωσαν ραντεβού για κάτι ανάλογο το Σεπτέμβριο στη Χίο.

Την τελευταία ημέρα του camp οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα μίνι τουρνουά beach volley, επιλέγοντας μόνοι τους τα ζευγάρια. Σε όλη τη διάρκεια του Camp ο διοργανωτής παρείχε στους συμμετέχοντες νερά, φρούτα και μπάρες δημητριακών. Με τη λήξη του, ο κ. Νικολαΐδης απένειμε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα και διάφορα δώρα.

Ο υπεύθυνος του Camp ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα την εταιρεία “Yes. Rent a Car” στο Πυθαγόρειο για τη χορηγία, καθώς και τον ιδιοκτήτη του Beach bar ΄΄Mare Deus΄΄ κ. Καλατζή Χρυσόστομο, για τη φιλοξενία στο νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε για το σκοπό αυτό, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν, καθώς και για τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required