24 Ιουλ 2017

Το ασημένιο έφεραν στη Σάμο οι αδελφές Μαραθοκαμπίτου – Άξιζαν το χρυσό στο Beach Volley


Οι ασημένιες μας πρωταθλήτριες με τον προπονητή τους Θ. Πανούσο
Στη γειτονική μας Χίο ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή, 23 Ιουλίου, το U19 Juniors Final – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Beach Volley. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των αδελφών Ναυσικάς και Σοφίας Μαραθοκαμπίτου έφεραν το ασημένιο μετάλλιο, ενώ, για τις Σαμιώτισσες αθλήτριες, η κατάκτηση του χρυσού βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής. Περήφανος, όπως κι όλοι μας, ο προπονητής τους, διεθνής μας Θανάσης Πανούσος. Πρόκειται για μοναδική διάκριση αφού δεν έχει επιτευχθεί κάτι ανάλογο σε επίπεδο Πανελληνίου Πρωταθλήματος, να φτάνει στη δεύτερη θέση ομάδα του νησιού μας.



Οι Ναυσικά και Σοφία Μαραθοκαμπίτου με τον προπονητή τους, διεθνή μας Θ. Πανούσο

Για την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και του αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Κατρακάζου έκανε λόγο ο κ. Πανούσος καθώς και σε ιδιώτες χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά τους. Ο ίδιος, μιλώντας σήμερα στο ράδιο «Αρμονία» και τον Μάνο Στεφανάκη, εξήγησε πως η Σάμος είναι δυνατόν να διοργανώσει ανάλογους αγώνες αφού λίγα πράγματα απαιτούνται να γίνουν, όσον αφορά κατάλληλους χώρους και εγκαταστάσεις.




Οι συνθήκες καιρού στη Χίο ήταν ιδανικές για όλους, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Το χρυσό μετάλλιο στις Μάτιου, Μπάκα απέμειναν ο κ. Νεκτάριος Χαλβατζής Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ και ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.Το ασημένιο μετάλλιο στις Ναυσικά και Σοφία Μαραθοκαμπίτου απένειναν οι κ. Αναστάσιος Ποδιάς Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΠΕ Χίου και ο κ. Μιχάλης Γλύκας καθηγητής του πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης. Το χάλκινο μετάλλιο στις Δαμνιανίδου, Αργυρίου απέμειναν οι κ. Κική Ζανάρα πρώην διεθνής αθλήτρια πετοσφαίρισης με καταγωγή από την Χίο, μαζί με τον κ. Ισίδωρο Κούτη ιδιοκτήτη του Bloom Water Park.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required