28 Ιουλ 2017

Νέος επικεφαλής στη "Δράση - Ενότητα - Προοπτική"


Νέο επικεφαλής της παράταξης εξέλεξαν οι εκλεγμένοι, με το συνδυασμό «Δράση- Ενότητα - Προοπτική», δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ παράλληλα κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες.

Νέος επικεφαλής της «Δράσης», μετά την παραίτηση του κ. Στέλιου Θάνου, αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Μηλίγκος. Αρμόδιος για θέματα νεολαίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ορίσθηκε ο κ. Γαϊτανής και υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Νίκος Τριανταφύλλου.


«Η δημοτική παράταξη «Δράση Ενότητα Προοπτική» συνεδρίασε στις 22/7/2017 υποδεχόμενη τον νέο δημοτικό σύμβουλο κ. Λεμονή Ιωάννη, στον οποίο εύχεται καλή θητεία. Η παράταξη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον απερχόμενο επικεφαλή της παράταξης και π. Δήμαρχο κ. Στέλιο Θάνο για την έως τώρα προσφορά του στα κοινά. Εκδήλωση τιμής στο πρόσωπο του αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον», αναφέρει ανακοίνωση της παράταξης.

Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα, το πρόγραμμα δράσης της παράταξης, καθώς και οι τρέχουσες εξελίξεις στο δήμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required