5 Ιουλ 2017

Καλωσόρισμα της Εθνικής Μπάσκετ Παγκορασίδων - Φωτογραφίες από την προπόνηση στη Σάμο


Στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου Βαθέος βρέθηκε χθες ο αντπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος, όπου συναντήθηκε με τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας μπάσκετ παγκορασίδων και τον ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Τάκη Μπακογεώργο. 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κατρακάζος δήλωσε:Φωτογραφίες "Σαμιακόν Βήμα"Φωτογραφίες "Σαμιακόν Βήμα"

"Καλωσορίζουμε την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ παγκορασίδων στη Σάμο. Το Διεθνές Τουρνουά Φιλίας Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στο νησί μας 7-9 Ιουλίου στο κλειστό δημοτικό Γυμναστήριο Βαθέος με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων της χώρας μας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου - Π.Ε. Σάμου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός. Καλούμε όλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν την Εθνική μας ομάδα αλλά και όλες τις αθλήτριες".


Φωτογραφίες "Σαμιακόν Βήμα"


Φωτογραφίες "Σαμιακόν Βήμα"Φωτογραφίες "Σαμιακόν Βήμα"


Φωτογραφίες "Σαμιακόν Βήμα"Στo Διεθνές Τουρνουά Φιλίας Παγκορασίδων, εκατό περίπου αθλήτριες και παράγοντες θα είναι παρόντες, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα προχωρήσει σε Πανελλαδική προβολή του Τουρνουά.Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τάκη Μπακογεώργο


Φωτογραφίες "Σαμιακόν Βήμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required