14 Ιουλ 2017

Ολοκληρώνεται η πορεία για το Χαλέπι της Συρίας στη Σάμο

Φωτό αρχείου

Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο, 15 Ιουλίου, η πορεία ειρήνης για το Χαλέπι της Συρίας, που πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες στο νησί μας μέλη της πρωτοβουλίας «Πορεία για το Χαλέπι» και η οποία ξεκίνησε από τη γερμανική πρωτεύουσα, το Βερολίνο, στις 26 Δεκεμβρίου 2016.

Φωτό αρχείου

Μετά από μερικές αλλαγές στο πρόγραμμά τους, την Πέμπτη, 13 Ιουλίου, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου στην πόλη της Σάμου από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. όπου συζήτησαν με πολίτες. Την Παρασκευή, 14 Ιουλίου, θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ. από το χώρο της πλατείας Δημαρχείου και θα περπατήσουν μέσα και γύρω από το Βαθύ, καλύπτοντας απόσταση 8 χιλιομέτρων.

Τέλος, το Σάββατο, 15 Ιουλίου, θα ξεκινήσουν την πορεία τους στις 8 το πρωί, πάλι έχοντας ως σημείο συνάντησης το Δημαρχείο, στις 8 το πρωί, όπου θα κατευθυνθούν από το Βαθύ στην περιοχή Γαλάζιο στο Νησί, καλύπτοντας απόσταση 10 χιλιομέτρων. Είχαν προηγηθεί πορείες της ομάδας πρωτοβουλίας στη Λέσβο και τη Χίο, που όπως και η Σάμος πλήττονται από το μεταναστευτικό.Φωτογραφίες αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required