12 Ιουλ 2017

Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων - Προσοχή με τα σήματα του ΕΟΤ

Την προσοχή των μελών του εφιστά ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σάμου, όσον αφορά ιδιωτικές εταιρείες που έχουν προσεγγίσει αρκετές επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, προκειμένου να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την αντικατάσταση των σημάτων, προφασιζόμενοι πως εκπροσωπούν  την υπηρεσία Τουρισμού  στη Μυτιλήνη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.  


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους επιχειρηματίες μέλη μας, να μην δίνουν τα στοιχεία των επιχειρήσεών τους, να μην παραλαμβάνουν τίποτα που τους αποστέλλεται από τις εταιρίες αυτές και προπάντων να μην  καταβάλουν κανένα χρηματικό ποσό για τις οποιαδήποτε υπηρεσίες τους υπόσχονται».

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σάμου επισημαίνει πως η  αντικατάσταση των σημάτων με νέα, γίνεται απευθείας  από τον Ε.Ο.Τ, χωρίς καμία ενέργεια από τους επιχειρηματίες και χωρίς κανένα κόστος και παράλληλα σημειώνει πως έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές για την εκκίνηση των  απαραίτητων νομικών διαδικασιών.

«Παρακαλούμε τα μέλη μας να απευθύνονται στην Υπηρεσία Τουρισμού του Ε.Ο.Τ. ή στο γραφείο του συλλόγου μας, σε περίπτωση που οι εταιρίες αυτές τους ενοχλήσουν», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required