5 Ιουλ 2017

Υιοθέτησε το βυθό του Κοκκαρίου!

Την αγάπη του για τη θάλασσα και την προστασία του περιβάλλοντος, εκδήλωσε με πράξεις, για ακόμα μια φορά, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, κ. Αλέξανδρος Μαλαγάρης.

Η νέα του κίνηση, που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των συμμετοχών του σε περιβαλλοντικές δράσεις, αφορά την υιοθέτηση του βυθού του Κοκκαρίου, μέσω του προγράμματος υιοθεσίας καταδυτικών σημείων του Project Aware.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «αυτό πρακτικά σημαίνει πως με τους μαθητές μου και άλλους περιβαλλοντικά ευσυνείδητους δύτες θα οργανώνουμε τουλάχιστον ένα υποβρύχιο καθαρισμό κάθε μήνα για 12 μήνες, με λεπτομερή καταγραφή των απορριμμάτων και ανακύκλωση τους όπου αυτό είναι δυνατό».

Τα σημεία της δράσης περιλαμβάνουν το βυθό της παραλίας Κοκκαρίου, το λιμάνι, τα Λεμονάκια του χωριού, την Τσαμαδού και τα Λεμονάκια.

Να σημειωθεί πως την πρωτοβουλία υποστηρίζουν η Δημοτική Ενότητα Κοκκαρίου, το καταδυτικό κέντρο «Kerveli Village Hotel Diving Center», το Lets do it Greece και το Κοινωφελές Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη.













Η ιστοσελίδα του Project Aware 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required