15 Ιουλ 2017

Και άλλο χρυσό βραβείο στο Σαμιώτικο κρασί "Nopera Epitome", της "ΝΟΠΕΡΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΜΟΥ Α.Ε.

Και άλλο χρυσό βραβείο απέσπασε το NOPERA EPITOME 500ml, της οινοποιΐας με έδρα το Καρλόβασι Σάμου, ΝΟΠΕΡΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΜΟΥ Α.Ε, στο διεθνή διαγωνισμό DECANTER 2017, που διεξήχθη στο Λονδίνο από 24-28 Απριλίου. Είναι ο μεγαλύτερος και πιο διάσημος διαγωνισμός κρασιού στον κόσμο, με κριτές κορυφαίους εμπειρογνώμονες κρασιού απ΄όλο τον κόσμο. Συμμετείχαν 17.200 ετικέτες κρασιών, που κρίθηκαν από 219 ειδικούς, εκ των οποίων 65 Masters of Wine και 20 Master Sommeliers.Παρακάτω, η εταιρεία περιγράφει την ξεχωριστή αυτή διάκριση.







"Στο NOPERA EPITOME, που αποτελεί την απόλυτη έκφραση της εξέλιξης του Σαμιώτικου γλυκού κρασιού, απονεμήθηκε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, το οποίο βαθμολογήθηκε με 95/100. Είναι μόλις:

· το ένα από τα τρία (3) χρυσά βραβεία της κατηγορία των γλυκών κρασιών που απονεμήθηκαν στην Ελλάδα

· μόνο το ένα από τα 45 χρυσά βραβεία της ίδιας κατηγορίας , παγκοσμίως και

· το ΠΡΩΤΟ και μοναδικό ΧΡΥΣΟ, από όλα τα κρασιά των παραγωγών της Σάμου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό (ΕΟΣΣ , ΝΟΠΕΡΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ Δ.ΚΟΥΡΤΑΚΗ Α.Ε!!!!, στα οποία δόθηκε το δικαίωμα να συμμετέχουν με το κρασί SAMOS MUSCAT ,σε αντίθεση με την εταιρεία μας, που ,λυσσαλέα ,εμποδίστηκε, να αναγράψει στην ετικέτα των κρασιών της , την ποικιλία ,το έτος και τον τόπο παραγωγής τους)








Το παραπάνω βραβείο αποτέλεσε το επιστέγασμα των προηγούμενων βραβείων. Το 2016 το NOPERA EPITOME, απέσπασε στο διεθνή διαγωνισμό Mudial Des Vins Extremes CERVIM,που διεξήχθη στην περιοχή Valle d’Aosta της Ιταλίας (ο οποίος είχε χαρακτηριστεί από τον πρόεδρο της ΕΟΣΣ, ως διαγωνισμός αμφιβόλου αξίας - "Σαμιακόν Βήμα" 31 Οκτ.2016), το ΜΕΓΑΛΟ (ΔΙΠΛΟ) ΧΡΥΣΟ Βραβείο της κατηγορίας των γλυκών κρασιών με βαθμολογία 95,34% και, επίσης, το ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ως το κρασί με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, από όλες τις κατηγορίες των κρασιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και είχαν παραχθεί σε μικρά νησιά.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τους φίλους –υποστηρικτές και πελάτες μας για τη στήριξη που μας παρείχαν μέχρι σήμερα , στον άνισο αγώνα που δώσαμε. Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, με ακόμα μεγαλύτερο σθένος να υλοποιούμε το όραμά μας , που είναι ο σεβασμός του καταναλωτή και η διατήρηση του σαμιακού αμπελώνα, παράγοντας ποιοτικά κρασιά, από εκλεκτά βιολογικά σαμιώτικα σταφύλια.

Αυτή εξάλλου ήταν και η τελευταία υπόσχεσή μας, στον συνιδρυτή και συνοραματιστή της εταιρείας μας Ευάγγελο Ν. Μυτιληναίο και οφείλουμε να την τηρήσουμε.

ΝΟΠΕΡΑ ΑΕ

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ"























Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required