8 Αυγ 2017

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Αγαμέμνονα Αγγελετόπουλου


Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους για την απώλεια του Αγαμέμνονα Αγγελετόπουλου, απέστειλε η οικογένειά του. Το μήνυμα αναφέρει:

"Από τα βάθη της καρδιάς μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της απώλειας του αγαπημένου μας Αγαμέμνονα Αγγελετόπουλου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη Στρατιωτική Υπηρεσία για το ενδιαφέρον και την αμέριστη υποστήριξή της, καθώς και το πλήθος των φίλων και συναδέλφων του, ιδίως των συμμαθητών του, που μας στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς του. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και το προσωπικό του ΝΙΜΙΤΣ και του 401 ΓΣΝΑ για την άριστη περίθαλψη που του εξασφάλισαν.

Ευχαριστούμε τέλος τις Αρχές του τόπου μας και ιδιαίτερα το δήμαρχο Σάμου για τη δωρεά του προς το κοινωνικό φαρμακείο. Τέλος ευχαριστούμε ολόψυχα τους φίλους και συνοδοιπόρους του στους συλλόγους που μαζί δημιούργησαν και δούλεψαν αφιλοκερδώς όλα αυτά τα χρόνια στη Σάμο, που με έργα και λόγια τον τιμούν και αναδεικνύουν το ανιδιοτελές έργο του.

Οι γονείς του

Η σύζυγός του

Τα παιδιά του"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required