8 Αυγ 2017

Ανατροπή: "Αναπάντητα και άλυτα τα αιτήματα των κατοίκων του Νεοχωρίου"

Το Νεοχώρι επισκέφτηκε την Παρασκευή η δημοτική παράταξη «Ανατροπή», όπου ενημερώθηκε από τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Τα μέλη της παράταξης επισκέφτηκαν το χώρο της κοινότητας, καθώς και τα πλυσταριά του χωριού, τα οποία, όπως σημειώνει η παράταξη, έχουν εγκαταλειφτεί και είναι πλέον επικίνδυνα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, στο καφενείο του χωριού, ο εκπρόσωπος της κοινότητας, κ. Πέτρος Νίνος, επισήμανε πως το κυριότερο πρόβλημα είναι η εγκατάλειψη και η αδιαφορία από τη δημοτική αρχή. «Είναι ανεπίτρεπτο, εδώ και χρόνια, να έχουν σταλθεί έγγραφα στο δήμο, και τα περισσότερα αιτήματα να είναι αναπάντητα και άλυτα. Ακόμα περιμένουν την αποκατάσταση της παιδικής χαράς και τον καθαρισμό των υδατοδεξαμενών ύδρευσης και άρδευσης. Η αγανάκτηση των κατοίκων τους οδήγησε πρόσφατα στην κίνηση συλλογής υπογραφών, ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι εκκρεμότητες αυτές, οι οποίες ουσιαστικά βλάπτουν την εικόνα του χωριού, πολιτισμικά και κοινωνικά», αναφέρει η «Ανατροπή».

Τονίζεται πως με έγγραφό τους έχει ζητηθεί να φτάσουν στο δημοτικό συμβούλιο τα θέματα της αποκατάστασης των παραδοσιακών πλυσταριών, η ηλεκτροδότηση του πυροσβεστικού κλιμακίου, η έλλειψη γραμματέα, η υδροδότηση του χώρου του κοιμητηρίου και η τοποθέτηση πινακίδων στάθμευσης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required