2 Σεπ 2017

Ανοιχτά τα 2 από τα 3 καταστήματα της οδού Κεφαλοπούλου - Τα έσοδα στο Ειδικό Σχολείο Σάμου

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"
Σε ανακοίνωση προχώρησαν οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών καταστημάτων διασκέδασης, που λειτουργούν στην οδό Κεφαλοπούλου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την προσφυγή τους που θα εκδικασθεί στη Σύρο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών μαγαζιών της οδού Κεφαλοπούλου, κύριοι Μητσός Μιχάλης, Μητσός Δημήτρης, Σαμαρίδης Χρήστος και Τσάτσος Ιωάννης, βρέθηκαν σήμερα 02/09, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να παραμείνουν τα μαγαζιά κλειστά σήμερα Σάββατο, ως ένδειξη αλληλεγγύης μεταξύ τους, λόγω της σφράγισης της επιχείρησης του κ. Τσάτσου, του οποίου η προσφυγή για την αναστολή της εκτέλεσης της σφράγισης δεν πρόλαβε να εκδικασθεί χθες στη Σύρο. 

(Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Σαμαρίδης δικαιώθηκε χθες στη Σύρο και η επιχείρηση του κ. Μητσού έχει προγραμματιστεί να σφραγιστεί τη Δευτέρα 04/09).
Αντ’ αυτού αποφάσισαν από κοινού να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες δεν σφραγίστηκαν, λόγω του ότι υπάρχουν αρκετοί τουρίστες ακόμη στο νησί και συμπολίτες μας οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν. Τα έσοδα και των 2 επιχειρήσεων που θα λειτουργήσουν απόψε (Mezza Volta & Mple) θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Σάμου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required