1 Σεπ 2017

ΑΚΙΣ - Απραξία της δημοτικής αρχής στο θέμα της στέγασης των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου

Για απραξία της δημοτικής αρχής στο θέμα της στέγασης των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου, κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

 
«Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου και ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για τη στέγαση και λειτουργία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, που τη φετινή σχολική περίοδο πρέπει να παραμείνει κλειστό λόγω των επικείμενων εργασιών που θα γίνουν σε αυτό. 

Η ΑΚΙΣ έφερε το παραπάνω πρόβλημα για συζήτηση στο ΔΣ, αφού προηγουμένως φρόντισε να ενημερωθεί εγγράφως επί του θέματος, τόσο από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, όσο και από τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου. 

Από τις απαντήσεις που δόθηκαν στο ΔΣ συμπεράναμε για άλλη μια φορά ότι στο Δήμο Σάμου αγνοούν παντελώς την παροιμία: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Έτσι η απραξία της Δημοτικής Αρχής κορυφώνει την αγωνία γονέων και μαθητών, όχι μόνο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, αλλά και του 1ου Δημοτικού, διότι σήμερα χωρίς να έχει άλλο χρόνο στη διάθεσή της, προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με την πλέον ακατάλληλη λύση, αυτή της συστέγασης των δύο σχολείων». 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required