14 Σεπ 2017

Με επιτυχία το σεμινάριο του Χορευτικού Ομίλου για τους χορούς της Πέλλας (Φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου,  με θέμα «Χοροί από τον ορεινό και τον πεδινό όγκο της Πέλλας» με εισηγήτρια την κα Έλλη Θεοδώρου.


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Ομίλου, στη ‘Samos Marina’ Πυθαγορείου και η κα Θεοδώρου παρουσίασε χορούς της Πέλλας, καθώς και στοιχεία για τα έθιμα, τις ενδυμασίες και το τοπικό γλωσσικό ιδίωμα της περιοχής. Με την εισήγηση της, η κα Θεοδώρου, ‘μάγεψε’ τους χορευτές του Ομίλου, του Λυκείου Ελληνίδων Σάμου, των Συλλόγων Χώρας, Μαραθοκάμπου, Κουμαιΐκων, αλλά και πλήθος άλλων χορευτών.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την κα Έλλη Θεοδώρου για την εισήγηση της, καθώς και όλους όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο, και εύχεται σε όλους μια υπέροχη νέα χορευτική χρονιά για την περίοδο 2017-2018.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η έναρξη των Τμημάτων Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στην πόλη της Σάμου, τη Μαρίνα Πυθαγορείου και τον Παγώνδα, που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί πως το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου, θα πραγματοποιηθεί η 1η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντησημε με χορευτικά από την Αραβησσό Πέλλας, τη Μύκονο, τη Σκάλα Ωρωπού, καθώς και τοπικά χορευτικά του νησιού μας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required