6 Σεπ 2017

Προειδοποιούν με κινητοποιήσεις αν δεν λάβουν τα δεδουλευμένα τους

Tην καταβολή των δεδουλευμένων τους για τη νυχτερινή-εξαιρέσιμη και υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων, των μηνών Μαΐου-Ιουνίου του τρέχοντος έτους, ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, που καταγγέλλει την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ για τη μη καταβολή τους.

Ο Σύλλογος αναφέρει πως οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Σάμου ανησυχούν, γιατί έχουν μείνει απλήρωτοι σε νυχτερινά εξαιρέσιμα και υπερωρίες του έτους 2011, τα οποία δεν έπαψαν ακόμα και σήμερα να διεκδικούν.

«Η ανησυχία των εργαζομένων είναι, όπως η τότε Κυβέρνηση και όλοι οι αρμόδιοι, τους άφησαν απλήρωτους, έτσι θα πράξει και η σημερινή. Αιτία αυτής της κατάστασης είναι η ελλιπής χρηματοδότηση για την αποζημίωση της νυχτερινής εξαιρέσιμης και υπερωριακής εργασίας», αναφέρει ο Σύλλογος και προσθέτει: «Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, η οποία προχώρησε σε ανακατανομή των μειωμένων κονδυλίων, με κίνδυνο να μείνουν οι εργαζόμενοι απλήρωτοι . Ο Σύλλογος των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, απαιτεί την καταβολή των δεδουλευμένων χωρίς καμία καθυστέρηση, διαφορετικά θα προχωρήσει άμεσα σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Δεν ήμαστε διατεθειμένοι να εργαζόμαστε χωρίς αμοιβή».


Ο Σύλλογος, επίσης, ζητά την πίστωση των λογαριασμών των εργαζομένων με τα δεδουλευμένα των μηνών Μαΐου-Ιουνίου, την αύξηση της χρηματοδότησης για την υποχρεωτική νυχτερινή και εξαιρέσιμη εργασία και την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required