7 Σεπ 2017

Εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΕΦΕΤ για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων από το Επιμελητήριο Σάμου

Εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων», διοργανώνει το Επιμελητήριο Σάμου. Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 8 ωρών και θα πραγματοποιηθούν το 2ο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.


Το κόστος συμμετοχής είναι:

Ανά καταρτιζόμενο είναι για τα Μέλη του Επιμελητηρίου (συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μέλος),  80€ ανά καταρτιζόμενο (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 50€ κόστος εκπαίδευσης). Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο.

Για τα μη μέλη επιχειρήσεις 130€  ανά καταρτιζόμενο  (30€ το παράβολο του ΕΦΕΤ + 100€ κόστος εκπαίδευσης).

Να σημειωθεί πως το απαιτούμενο ποσό θα πρέπει να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του  Επιμελητηρίου Σάμου, στην Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού:  401 / 545195-79,  IBAN: GR78 0110 4010 0000 4015 4519 579

Για το προγραμματισμό των τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει,  έως και την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου, προσκομίζοντας μαζί την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου.

Για αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία του Επιμελητηρίου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required