8 Σεπ 2017

Να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο η μείωση των συντελεστών ΦΠΑ ζητά η "Δράση Ενότητα Προοπτική"

Κατατέθηκε, χθες, στο δήμο αίτημα της παράταξης «Δράση Ενότητα Προοπτική», με το οποίο ζητά να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο  το  ψήφισμα διαμαρτυρίας και διεκδίκησης της συνέχισης  ισχύος  των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η παράταξη αναφέρει πως πιθανή εξαίρεση των νησιών μας από τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ κρίνεται  απαράδεκτη και καταδικαστέα και καλεί την Κυβέρνηση να αποδείξει ότι πιστεύει στην νησιωτικότητα. 

«Τα  νησιά μας εκτός από το μεταναστευτικό καλούνται να ανταγωνιστούν χώρες με πολύ χαμηλότερο ΦΠΑ  στον τομέα του τουρισμού», αναφέρει η «Δράση Ενότητα Προοπτικά και σημειώνει: «Ευελπιστούμε σε ομόφωνο ψήφισμα του αιτήματος από όλο το δημοτικό συμβούλιο  και ζητούμε από τους βουλευτές όλων των νησιών, την Περιφέρεια  Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Σάμου και όλους τους εμπλεκόμενους παραγωγικούς φορείς του δήμου Σάμου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουν το δίκαιο αυτό αίτημα των νησιών μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required