8 Σεπ 2017

Στους Φούρνους ο βουλευτής Σάμου μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας

Στους Φούρνους βρέθηκε χτες ο  βουλευτής νομού, κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρη Βίτσα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο βουλευτής συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους του νησιού, ενώ στη συνέχεια, συναντήθηκε με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φούρνων, καθώς και με τους εκπαιδευτικούς, ώστε να συζητήσουν κι από κοντά το θέμα της διατήρησης και ενίσχυσης του χαρακτήρα του σχολείου τους. 


Χαρακτηρίζοντας το διάλογο πλούσιο και εποικοδομητικό, το Γραφείο Τύπου του βουλευτή αναφέρει πως ο κ. Σεβαστάκης έχει ήδη προβεί σε ενέργειες απευθυνόμενος για το ζήτημα αυτό στον υφυπουργό Παιδείας, κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

 

Επίσης, ο κ. Σεβαστάκης συναντήθηκε και συνομίλησε  με παραγωγικά στελέχη και εμπόρους του νησιού.

 

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση των εκδηλώσεων του 2ου Πολιτιστικού Πλου, από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο οποίος εφέτος περιλαμβάνει την ιστορική θεατρική παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου», με την Άννα Βαγενά, παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους και μουσική εκδήλωση από την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Ο βουλευτής συνεχάρη τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρη Βίτσα, αλλά και τον αντιδήμαρχο Φούρνων, κ. Αντώνη Βούλγαρη,  για τη διοργάνωση, η οποία παρουσιάζεται  σε όλα τα νησιά του νομού μας και όχι μόνο.

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required