19 Σεπ 2017

"Πλούσιο" το αστυνομικό δελτίο συμβάντων

Μια κλοπή, ένα περιστατικό για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και την απόπειρα 2 μεταναστών να ταξιδέψουν στην Αυστρία με πλαστά έγγραφα, περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο συμβάντων.

Το πρώτο περιστατικό αφορά το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ενός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στον 28χρονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή της Εγκληματικότητας Σάμου, βρέθηκε στην κατοχή του ένα σακίδιο, το οποίο όπως προέκυψε, το είχε αφαιρέσει προ δεκαημέρου από κατάστημα στην πόλη της Σάμου.

Πριν 3 ημέρες συνελήφθη ένας 15χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο ανήλικος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών, επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε έναν 24χρονο αλλοδαπό.

Τέλος, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Σάμου, καθώς προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο  κλεμμένες ταυτότητες βουλγαρικών Αρχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required