19 Σεπ 2017

Τέσσερις συλλήψεις μετά από αστυνομική επιχείρηση στο Hotspot

Σιδερόβεργες, μαχαίρια και  λοστοί ήταν μερικά από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, μετά από χτεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας, που είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή 7 ατόμων, εκ’ των οποίων οι 4 συνελήφθησαν.

Η επιχείρηση αυτή είχε ως σκοπό την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν συνολικά  7 προσαγωγές αλλοδαπών σε αστυνομικό κατάστημα στη Σάμο, 4 εκ των οποίων συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερις 4 αλλοδαποί, ηλικίας από 23 έως 34 ετών, καθόσον διακριβώθηκε η εμπλοκή τους σε επεισόδια που έλαβαν χώρα το προηγούμενο βράδυ στη δομή παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και για το αδίκημα της διέγερσης.

Στο πλαίσιο των ερευνών επίσης, βρέθηκαν σε κοινόχρηστο χώρο εντός της παραπάνω δομής και κατασχέθηκαν: 11 σιδερόβεργες, 5 μαχαίρια διαφόρων τύπων, 4 καδρόνια, 2 λοστοί, 2 κατσαβίδια, 1 αυτοσχέδια λάμα, Κοπίδι, Φτυάρι, Σκαλιστήρι και τμήμα σχοινιού

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required