17 Σεπ 2017

Στη Σάμο αύριο η Ikaria Senior Regatta

Στη Σάμο θα φιλοξενηθεί  αύριο η  "Ikaria Senior Regatta", η οποία θα ξεκινήσει από την Ικαρία και θα καταλήξει  στο Μαραθόκαμπο.

Η διοργάνωση της ιστιοπλοΐκής εβδομάδας βετεράνων (αρχηγών πληρωμάτων άνω των 70 ετών - με τους φίλους και τις οικογένειές τους), θα διαρκέσει από σήμερα  έως και τις 22 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει ιστιοπλοΐκό αγώνα από Ικαρία προς Σάμο- Φούρνους και επιστροφή, καθώς και εκδηλώσεις προς τιμήν των συμμετεχόντων.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας θα ξεκινήσει αύριο, στις 9 το πρωί, από τον Άγιο Κήρυκο και θα φτάσει στο αλιευτικό καταφύγιο Μαραθοκάμπου, όπου θα διανυκτερεύσει. Το απόγευμα θα γίνει υποδοχή των πληρωμάτων από το Δήμο Σάμου, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Για πρώτη φορά διοργανώνεται ιστιοπλοϊκός αγώνας βετεράνων, γεγονός το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο στην ελληνική όσο και στη Διεθνή ιστιοπλοϊκή κοινότητα αλλά και στον θαλάσσιο τουρισμό των νησιών μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και ευελπιστούμε στην καθιέρωση του αγώνα ως ετήσιου θεσμού και στην περιοχή μας» .

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της διοργάνωσης, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου & του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έχει ως έξης:

20 Σεπτεμβρίου 2017, 2ο σκέλος
9:00 Σάμος - Φούρνοι
Απόγευμα: Υποδοχή πληρωμάτων
Διανυκτέρευση στους Φούρνους

21 Σεπτεμβρίου: Ανάπαυση στους Φούρνους

22  Σεπτεμβρίου 2017, 3ο σκέλος
9:00 Φούρνοι - Ικαρία
Δείπνο & Παραδοσιακό γλέντι
Απόγευμα: Απονομή επάθλων
Τερματισμός στον Άγιο Κήρυκο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required