15 Σεπ 2017

Πανσαμιακό συλλαλητήριο από την Κίνηση «Σάμος SOS»

Μεγάλο πανσαμιακό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει στο Βαθύ, την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, η Κίνηση Πολιτών «Σάμος SOS», απόφαση που πάρθηκε στη χτεσινή συνεδρίαση που έγινε μεταξύ μελών της Κίνησης.

Ο κ. Νίκος Μάρκου, μέλος της Κίνησης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «2000 fm»  τόνισε πως θέμα του συλλαλητηρίου είναι η μεταναστευτική πολιτική, καθώς και οικονομικά ζητήματα. «Στις 22 Οκτωβρίου διοργανώνουμε μεγάλο πανσαμιακό συλλαλητήριο, ώστε να βάλουμε φραγμό στα σχέδια της Κυβέρνησης και στην πολιτική της για τη μετανάστευση. Θα θέσουμε, επίσης, ζητήματα σε σχέση με τη φορολογική πολιτική, που εξαφανίζει κάθε επιχείρηση στον εθνικό μας χώρο, στη Σάμο, και θα ζητήσουμε άμεσα να ανασταλεί η καθιέρωση του ΦΠΑ, όπως είναι καθιερωμένο σε όλη την Ελλάδα».

Ο κ. Μάρκου, κάλεσε όλους τους σαμιώτες, ασχέτως από τον τόπο κατοικίας τους, να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο. «Καλούμε κάθε σαμιώτη να αγωνιστεί. Η επικινδυνότητα είναι μεγάλη. Κάθε μέρα βλέπουμε τα επεισόδια που γίνονται στο Βαθύ. Σαν Έλληνας και σαν σαμιώτης, δεν ανέχομαι η πρωτεύουσα του νησιού, να περνάει σε αυτήν την κατάντια, να καταρρέει τουριστικά, οικονομικά και κοινωνικά. Δεν ανέχομαι οι συμπολίτες μου να φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους. Εικόνες που δημιουργούν πρόβλημα στην Κοινωνία και δίνουν μεγάλο χτύπημα στον Τουρισμό. Καλούμε όλους τους κατοίκους, όπου και να μένουν, να συστρατευτούμε. Ξεκινάει ένας αγώνας, που δεν έχει γυρισμό. Θα οξύνεται και θα εντείνεται, ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του νησιού», υπογράμμισε ο κ. Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required