18 Σεπ 2017

Συγκέντρωση για το Μεταναστευτικό από τη Σάμος SOS

Συγκέντρωση πραγματοποιεί την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Σάμος» η Κίνηση πολιτών «ΣΑΜΟΣ SOS», καλώντας όλους να παραβρεθούν, προκειμένου, όλοι μαζί, να συντονίσουν τις δράσεις στο θέμα του Μεταναστευτικού και της οικονομικής ανάπτυξης του νησιού.

Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση αναφέρεται στο Μεταναστευτικό, κάνοντας λόγο για τριπλό ζυγό που πνίγει τη Σάμο. «Δηλαδή, τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει το Βαθύ, τους επαγγελματίες ανθρωπιστές των ΜΚΟ, που με τις ευλογίες της Κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει μια παράλληλη άβατη παραεξουσία, καταλύοντας έτσι κάθε έννοια κυρίαρχου κράτους, και τη FRONTEX, που αντί να προστατεύει αποτελεσματικά τα ελληνικά σύνορα που είναι και ευρωπαϊκά, παίζει απλά το ρόλο του διακινητή. Έτσι εγκλωβίζονται καθημερινά και νέοι λαθρομετανάστες, οδηγώντας μοιραία την κατάσταση σε έκρηξη. Αυτά όλα με αποκλειστική ευθύνη της υποταγμένης Ελληνικής κυβέρνησης, που αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες της, και της υποκριτικής, στιγνής, συμφεροντολόγας Ευρώπης, που σκοπεύει να μας θυσιάσει για δικό της όφελος», αναφέρει η Κίνηση. 

Στη συγκέντρωση, εκτός από το Μεταναστευτικό, θα κατατεθούν και προτάσεις, που θα αποσκοπούν στη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη του νησιού. 

Επόμενο βήμα της Κίνησης είναι η διοργάνωση πανσαμιακού συλλαλητηρίου, στις 22 Οκτωβρίου. «Η επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Πυθαγόρα, στις 22/10,  ημέρα Κυριακή και ώρα 1, για ανατροπή των αντεθνικών αυτών σχεδίων, ζητώντας επιτακτικά την αποκατάσταση της κανονικότητας στις ζωές μας και στα νησιά μας. Απαρέγκλιτος στόχος μας η απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών, σύμφωνα και με τη δική τους θέληση, και συνακόλουθα και των υπολοίπων», καταλήγει η επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required