21 Σεπ 2017

Toν Οκτώβριο το 1ο πανσαμιακό Πρωτάθλημα Paintball

Στη διοργάνωση του 1ου Πανσαμιακού Πρωταθλήματος Paintball στο γήπεδο των Σπαθαραίων προχωρά ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης «Νέμεσις», το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, από τις 14:00 μ.μ. και την Κυριακή 08 Οκτωβρίου από τις 12:00 μ.μ. 


Οι αγώνες θα γίνονται με το σύστημα ομίλων και οι ομάδες θα αποτελούνται από πέντε άτομα η κάθε μία. Ο εξοπλισμός κάθε ομάδας θα παραχωρηθεί αποκλειστικά από το σύλλογο και θα είναι όμοιος για όλους τους συμμετέχοντες. Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα είναι 50 ευρώ και συμπεριλαμβάνει 2.000 χρωματοσφαιρίδια και πλήρες εξοπλισμό για όλη την ομάδα. 

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες των πέντε ατόμων θα πρέπει να υποβάλουν τις συμμετοχές τους και το χρηματικό αντίτιμο έως το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές για την πόλη της Σάμου γίνονται στο 6983473911 και για το Καρλόβασι στο 6947121371. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλούν στο 6944847481.

Να σημειωθεί πως στο χώρο του γηπέδου θα υπάρχει χώρος για τους θεατές, όπως και επίσης οργανωμένο αναψυκτήριο για την εξυπηρέτησή τους.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σάμου Νέμεσις αποτελεί ένα εκ των δύο πανελλαδικά συλλόγων paintball με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και είναι ενεργός τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί μας. Ξεκινώντας από μικρή παρέα εξελίχτηκε σε ένα επίσημο φορέα, ο οποίος αναδεικνύει  σταδιακά σε πανελλαδικό επίπεδο το νησί μας, μέσω των ανάλογων ιστοσελίδων στο χώρο του αθλήματος. 

«Καταφέραμε να αποκτήσουμε προσωρινή έδρα γραφείων στο παλαιό Γυμνάσιο Καρλοβάσου, πληθώρα εξοπλισμού και μέσων, τα οποία παραχωρούμε δωρεάν σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της χρωματοσφαίρισης, και μετά από παραχώρηση από τον Σύλλογο Σπαθαραίων του γηπέδου  ποδοσφαίρου του χωριού, πλησιάζουμε στη δημιουργία ενός τακτικού γηπέδου paintball έκτασης 5 στρεμμάτων, κατάλληλου για οργάνωση αγώνων και με ανάλογες υποδομές για την παρακολούθηση τους από ενδιαφερόμενους θεατές» αναφέρει ο Σύλλογος και προσθέτει: «Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε να διαδώσουμε το άθλημα το οποίο εξασκούμε, να γνωστοποιήσουμε πανελλαδικά στους ενδιαφερόμενους για την πιθανή μελλοντική ανάπτυξη ενός τοπικού πρωταθλήματος, την ενίσχυση του νησιού μας,  όσον αφορά τα εναλλακτικά αθλήματα, και τη στήριξη της κοινότητας των Σπαθαραίων, η οποία μας έχει στηρίξει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required