19 Οκτ 2017

Στη Σάμο ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

Στη Σάμο θα βρίσκεται τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, ο βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. 

Το πρόγραμμα επίσκεψης του περιλαμβάνει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΑΤ στις 17.00, ομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Σάμος» με θέμα τη διαχείριση του προσφυγικού στις 19.00, ενώ στις 21.00 θα γίνει συνάντηση με στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα συζήτησης τις εκλογές στη ΔΗ.ΣΥ και την ανασυγκρότηση του κεντροαριστερού χώρου.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, θα επισκεφτεί το Κέντρο Ταυτοποίησης στις 9.30, ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου στις 11.00 και συνέντευξη σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στις 12.00. 

«Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να παραβρεθούν στην ομιλία του βουλευτή κ. Παπαθεοδώρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Σάμος στις 23 Οκτώβρη και ώρα 19.00», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΗ.ΣΥ Σάμου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required