20 Οκτ 2017

Νέα διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διακρίθηκε για την εργασία που παρουσίασε σε Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ, η Περιφέρεια ΑΜΘ και το Επιμελητήριο Καβάλας, διοργάνωσαν στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», το 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (www.i2fest.gr) από την Παρασκευή 6 έως και Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.

Το Ειδικό Βραβείο του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  απονεμήθηκε στην αρτιότερη εργασία (έκθεμα) του φεστιβάλ με τίτλο «Ανθρωποειδές Ρομπότ El Greco» και δημιουργούς τους: Χαρτοματσίδη M, Φουρτούνη N, Κάτσιο Δ, Khandelwal S, Παπαμιχαλάκη Γ, Παρασκευά K, Σκούπρα Π., Udadhyay J, Ζέρβα Γ και επιβλέπουσα την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρ.Καβαλλιεράτου Εργίνα.


Ακολουθούν οι εντυπώσεις των φοιτητών
“Η ομάδα ρομποτικής AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συμμετείχε εκπροσωπούμενη από 2 φοιτητές της, για πρώτη φορά σε Πανελλαδικό Φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα στο 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής που διεξήχθη στην Καβάλα 6-14/10/2017 .

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν περισσότερες από 20 ομάδες – εκθέτες και η εργασία της ομάδας μας «Ανθρωποειδές Ρομπότ El Greco» κατάφερε να αποσπάσει το 1ο βραβείο, αυτό του  Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως η  αρτιότερη εργασία (έκθεμα) του Φεστιβάλ. 

Η παρουσία μας εκεί μας ενίσχυσε σε γνώσεις, εμπειρίες και γνωριμίες, καθώς βοήθησε και ιδιαίτερα στην προώθηση της ομάδας και των εργασιών της. Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή κ. Δημήτριο Πογαρίδη και την συνεργάτη του κα. Μπακάλη Ιωάννα για την πρόσκληση, την φιλοξενία και την όλη βοήθεια κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, καθώς και τους εθελοντές που υποστήριξαν την παρουσίαση του εκθέματος. Χωρίς την συνδρομή τους η καθημερινή παρουσίαση του εκθέματος θα ήταν αδύνατη.”

Σκούπρας Παύλος, Προπτυχιακός φοιτητής ΜΠΕΣ
Παπαμιχαλάκης Γιώργος, μεταπτυχιακός φοιτητής  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required