18 Οκτ 2017

Οι αστυνομικοί τιμούν τον Προστάτη του Σώματος

Θεία λειτουργία και δοξολογία στη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, θα τελεστεί την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, στον ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, στο Βαθύ.

Αμέσως μετά τη δοξολογία θα αναγνωσθεί η Ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως όλων των υπέρ πατρίδος και κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, πεσόντων Ελλήνων Αστυνομικών.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί ακόμα πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την Τράπεζα αίματος του Σώματος. Οι μισές από τις φιάλες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία. 

Επίσης, έχει προγραμματιστεί και βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση, από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη τη χώρα, τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζονται από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Να σημιεωθεί πως η 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required