18 Νοε 2017

Συγκεντρώνουν τρόφιμα για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής

Τρόφιμα μακράς διαρκείας στα γραφεία του στο Μαλαγάρι, προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, συγκεντρώνει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται κνων.﷽﷽﷽﷽﷽υτε να συγκεντρώνουμε"τις ημέρες Δευτέρα (20/11), Τετάρτη (22/11), Πέμπτη (23/11) και Παρασκευή (24/11), από 18:00 μμ έως 21:00.

“Το Δ.Σ. του συλλόγου μας σε συνέχεια των δράσεών του για ανακούφιση πληγέντων συνανθρώπων μας σε όλη την Ελλάδα αποφάσισε να συνδράμει αυτήν τη φορά τους συνανθρώπους μας στη Δυτική Αττική που πρόσφατα έχασαν ζωές και περιουσίες στην φονική πλημμύρα.


Προς επίτευξη του ανωτέρω σκοπού ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου μας, αλλά και όποιος κάτοικος του νησιού μας επιθυμεί, να συνδράμει τους πληγέντες της θεομηνίας της Δυτικής Αττικής πως ξεκινάμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας στα γραφεία του στο Μαλαγάρι Σάμου τις ημέρες Δευτέρα (20/11) – Τετάρτη (22/11) – Πέμπτη(23/11) – Παρασκευή(24/11) το απόγευμα από 6:00 μμ έως της 9:00 μμ, τα οποία θα αποσταλούν άμεσα στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας", αναφέρει ο Σύλλογος Πολυτέκνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required