25 Ιαν 2018

Ευχαριστήριο μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας

Ευχαριστήριο μήνυμα στους κατοίκους της Σάμου, καθώς και σε όσους συνέβαλαν στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, εξέδωσαν από κοινού ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την παρουσία τους όλους τους συμπολίτες, αλλά και επισκέπτες, που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αλλά και που μας τίμησαν με τις αγορές τους όλες τις εορταστικές ημέρες, παρόλο που ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας και ακυρώθηκαν αρκετές προγραμματισμένες εκδηλώσεις», αναφέρουν στην ανακοίνωση.

Για τη διοργάνωση και την υποστήριξη στις εκδηλώσεις οι δύο Σύλλογοι ευχαριστούν τον Δήμο Σάμου και το Δήμαρχο Μιχάλη Αγγελόπουλο για την όλη διεξαγωγή των εορταστικών εκδηλώσεων, τον στολισμό την πόλης, αλλά και την οικονομική βοήθεια που παρείχε, καθώς και τις επιχειρήσεις «Κ. Καραγιάννη Ο.Ε», το Ζαχαροπλαστείο «Ματρώνα», την κα Ευδοκία Μαθιού για το face painting, τις κυρίες Ευαγγελία Σερασκέρη και Ρένα Κώστογλου για τις γευστικές τους δημιουργίες. Επίσης, όσους βοήθησαν, έτσι ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στην πόλη μας να γιορτάσουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.


«Τα Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας, υπόσχονται να συνεχίσουν τις δράσεις τους και με άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και θα προβάλλουν τον τόπο μας», καταλήγει η ανακοίνωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required