21 Φεβ 2018

Επίδομα παραμεθορίου 100 ευρώ σε πυροσβέστες

Σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν ή είναι αποσπασμένα σε συγκεκριμένους νομούς, τους χορηγείται «αναδρομικά» από 1 Ιανουαρίου 2017, μηνιαίο επίδομα ύψους 100 ευρώ. 

Με έγγραφό της η αρμόδια διεύθυνση ζητά από συγκεκριμένες υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος να στείλουν τις μηνιαίες καταστάσεις των υπηρετούντων υπαλλήλων τους από 1-1-2017 στη Διαχείριση Χρηματικού/Τμήμα Αποδοχών και Ασφάλισης. Οι πυροσβέστες που θα λάβουν το συγκεκριμένο επίδομα πρέπει να υπηρετούν ή να είναι αποσπασμένοι στις παρακάτω υπηρεσίες της Σάμου:

Νομός Σάμου:
- Π.Υ. Σάμου
- Π.Υ. Α/Λ Σάμου
- Π.Κ. Ικαρίας
- Π.Κ. Καρλοβασίου
- Π.Κ. Ραχών Ικαρίας
- Πεζοπόρο Τμήμα ΠΕΠΥΔ Βορείου Αιγαίου (έδρα Σάμο)
Το επίδομα αυτό καταβάλλεται με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι οι δικαιούχοι προσφέρουν υπηρεσία με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στην υπηρεσία της περιοχής που δικαιολογεί την καταβολή του. Επίσης καταβάλλεται και για όσο διάστημα οι υπάλληλοι τελούν σε θεσμοθετημένες άδειες. Σε περίπτωση απομάκρυνσης των υπαλλήλων, για οποιονδήποτε λόγο όπως μετακίνηση, απόσπαση, μετάθεση, διάθεση, από την περιοχή, η οποία δικαιολογεί τη χορήγησή του, διακόπτεται ισοχρόνως η καταβολή του με βεβαίωση του προϊσταμένου του. Το επίδομα δεν καταβάλλεται στους μαθητές των σχολών των Σωμάτων Ασφαλείας και στους τελούντες σε κατάσταση πολεμικής ή μόνιμης διαθεσιμότητας.

Πηγή: Dikaiologitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required