28 Φεβ 2018

ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ - Δράσεις ενημέρωσης για το AIDS και την Ηπατίτιδα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) θα υλοποιηθούν οι ακόλουθες δράσεις και παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη του ιού HIV/AIDS και των τύπων Ηπατίτιδας: 

Βιωματική άσκηση των εκπαιδευτικών πάνω στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Καθορισμός των επιτρεπτών ορίων εμπλοκής των εκπαιδευτικών. Για τους εκπαιδευτικούς της δυτικής Σάμου η άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1η Μαρτίου, στο Καρλόβασι, από 18:00 έως 21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρλοβάσου. 

Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων της ΔΙΔΕ Σάμου με θέμα την προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θα υλοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, από 18:00 έως 21:00 στο Βαθύ, στο αμφιθέατρο του Μαυρογένειου ΕΠΑΛ. 

Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, διάρκειας 90 λεπτών και θα αφορά στους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου. 

Για τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required