28 Φεβ 2018

Με δικό της περίπτερο η Σάμος στην ΙΤΒ

Mε αυτόνομο περίπτερο θα συμμετάσχει ο δήμος Σάμου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB , που διοργανώνεται από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου 2018, στο Βερολίνο. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, που πέρυσι καλύφθηκε συνολικά από περίπου 5.000 διαπιστευμένους δημοσιογράφους, από 76 χώρες και περίπου 450 bloggers από 34 χώρες, ενώ συμμετείχαν σ’ αυτήν περισσότεροι από 10.000 εκθέτες από 184 χώρες.

"Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προώθηση και την προβολή του νησιού μας ως υψηλού επιπέδου τουριστικού προορισμού, ο Δήμος Σάμου, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού, καλεί τους ξενοδόχους, τους τουριστικούς πράκτορες , τους επιχειρηματίες και όλους τους φορείς του Τουρισμού της Σάμου να εμπλουτίσουν το περίπτερο μας, είτε με τη φυσική τους παρουσία, είτε διαθέτοντας οπτικοακουστικό και έντυπο τουριστικό υλικό, καθώς επίσης και τοπικά προϊόντα", αναφέρει ο δήμος Σάμου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώσουν το Δήμο, απευθυνόμενοι στο Γραφείο Δήμαρχου έως την Παρασκευή 2 Μαρτίου, και στα τηλέφωνα 2273350140 - 2273350166.

Να σημειωθεί πως στην ΙΤΒ 2018, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά σε ειδικό χώρο, το Medical Tourism Pavilion, που αφορά στον ραγδαία αναπτυσσόμενο Ιατρικό Τουρισμό. Το Pavilion δίνει δυνατότητα σε ιατρικούς προμηθευτές να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ στο πλαίσιό του θα διοργανωθούν και σχετικές παράλληλες εκδηλώσεις. Κυριότερες απ’ αυτές είναι το Medical Media Lunch, που φέρνει σε επαφή δημοσιογράφους και εκδότες με τους εκθέτες του Ιατρικού Τουρισμού, καθώς και η Medical Tourism ΙΤΒ Night 2018, που έχει στόχο τη δικτύωση ανάμεσα στους αγοραστές, τους προμηθευτές και τα μέσα επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι και εφέτος η ITB Berlin θα προσφέρει στους εκθέτες το “ITB SPEED NETWORKING”, πεντάλεπτα meetings μεταξύ εκθετών και αγοραστών, με στόχο το άμεσο κλείσιμο συνεργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required