13 Φεβ 2018

Νέος κύκλος βιωματικών εργαστηρίων από τον "Φάρο"

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" καλεί τους γονείς παιδιών κι εφήβων στο νέο κύκλο βιωματικών εργαστηρίων που πρόκειται να υλοποιήσει στο Καρλόβασι.  Οι συναντήσεις έχουν στόχο να ενισχύσουν τους συμμετέχοντες στο γονεϊκό τους ρόλο, παρέχοντάς τους το κατάλληλο πλαίσιο για να επεξεργαστούν βασικά θέματα που απασχολούν κάθε γονιό, όπως η βελτίωση της επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια, η οριοθέτηση, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης αλλά και της αυτονομίας των παιδιών κ.α. 

Τα εργαστήρια θα έχουν βιωματικό χαρακτήρα, δηλαδή η επεξεργασία των θεμάτων θα γίνεται μέσω της ενεργούς συμμετοχής των μελών της ομάδας. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του συντονιστή, τα ερωτήματα και οι εμπειρίες των μελών θα συνδιαμορφώνουν το περιεχόμενο και τα συμπεράσματα των συναντήσεων.

Ο κύκλος των εργαστηρίων θα ολοκληρωθεί σε 10 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις(απογευματινές ώρες) στο Καρλόβασι -σε χώρο που θα ανακοινωθεί εγκαίρως στους συμμετέχοντες-.

Προκειμένου να συμμετέχουν, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης, 22730 23443 & 87070-1 (8.30-2.30 μ.μ. καθημερινά). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required