27 Φεβ 2018

ΑΚΙΣ: "Ψεύτικες υποσχέσεις και ανύπαρκτα χρονοδιαγράμματα"

Για υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται από πλευράς της δημοτικής αρχής, κάνει λόγο η δημοτική παράταξη "Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου".

Με ανακοίνωσή της, σχετικά με τους απολογισμούς - ισολογισμούς του δήμου Σάμου, η ΑΚΙΣ αναφέρει:

"Όταν σοφός λαός λέει ότι «τα ψέματα έχουν κοντά πόδια» κάτι περισσότερο ξέρει από τον Δήμαρχο Σάμου, που νομίζει ότι μπορεί να παραμυθιάζει εσαεί τους δημότες με ψεύτικες υποσχέσεις και ανύπαρκτα χρονοδιαγράμματα.

Τρία χρόνια τώρα παρακολουθούμε στις συζητήσεις των απολογισμών - ισολογισμών του Δήμου Σάμου το ίδιο θεατρικό έργο. Αναλύσεις οικονομικών μεγεθών και παρατηρήσεις από τη πλευρά των ελεγκτών ορκωτών λογιστών και ψεύτικες υποσχέσεις, στις ερωτήσεις μας, από την πλευρά του κ. Δημάρχου, όπως ενδεικτικά παραθέτουμε:

21-12-2015: «Μέχρι τον Ιούνιο του 2016 θα τακτοποιηθεί στις αποθήκες του Δήμου ο προβλεπόμενος λογιστικός έλεγχος για την παρακολούθηση των υλικών και ανταλλακτικών». Σοβαρότατη εκκρεμότητα που πρέπει επιτέλους να τακτοποιηθεί, διότι εδώ και χρόνια στις αποθήκες του Δήμου δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά.

19-12-2016: «Σε τρεις μήνες θα έχει ο Δήμος ξεκάθαρη θέση επί του ποσοστού συμμετοχής του στη Μαρίνα Πυθαγορείου. Επίσης, μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει γίνει η εκκαθάριση των δημοτικών επιχειρήσεων των πρώην Δήμων Βαθέος, Καρλοβάσου, Πυθαγορείου και Μαραθοκάμπου». Ομοίως, σοβαρότατες οικονομικές εκκρεμότητες, που κάθε χρόνο ο κ. Δήμαρχος τις σπρώχνει «κάτω από το χαλί» περιμένοντας να λήξει η θητεία του.

Στη φετινή συζήτηση του απολογισμού – ισολογισμού (15-2-2018) εξαγγέλθηκαν και πάλι από τον κ. Δήμαρχο οι ίδιες υποσχέσεις. Εμείς, στον απόηχο των φετινών υποσχέσεων, θα συμβουλεύαμε τον κ. Δήμαρχο ότι είναι προτιμότερο να κρατά το στόμα του κλειστό από το να εξαγγέλλει ψεύτικες υποσχέσεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required