14 Φεβ 2018

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Νώντα Βαλεοντή


Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Νώντα Βαλεοντή, εκφράζουν φορείς του νησιού μας.

Για μεγάλο κενό στην ανοικτή, δημοκρατική και έγκυρη δημοσιογραφία, κάνει λόγο ο βουλευτής Σάμου, κ. Δημήτρης Σεβαστάκης. «Για πολλά χρόνια με τον γραπτό και τον ραδιοφωνικό του λόγο, έδινε χώρο σε όλες τις απόψεις, ασκούσε κριτική, ενίσχυε μια ολιστική άποψη για τον τόπο μας. Πάντα με υψηλή ευθύνη για την άποψη και τις ιδέες, στοιχειοθετούσε μια σπάνια μορφή εγκυρότητας. Αυτά τα στοιχεία κληροδοτεί στους νεώτερους συναδέλφους του, αυτά ελπίζω θα αποτελέσουν το κοινό έδαφος για μια νέα, δημοκρατική, αδέσμευτη δημοσιογραφία. Ο Νώντας Βαλεοντής θα μου λείψει και θα μας λείψει. Στο χέρι μας είναι να τον αναπληρώσουμε με συνέπεια και ποιότητα», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Σεβαστάκης.

«Μέτα την απώλεια του εκλεκτού συμπολίτη μας Επαμεινώνδα Βαλέοντη, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για έναν άνθρωπο εξαίρετου ήθους, υψηλής επαγγελματικής συνείδησης, που αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό στην καθημερινή ενημέρωση του τόπου μας, αλλά τα ταυτόχρονα και μία μεγάλη δημοσιογραφική παρακαταθήκη. Η μεγάλη δημοσιογραφική πορεία του αποτυπώνεται στην επί σειρά ετών έκδοση της εφημερίδας «Σαμιακός Τύπος», την πολυετή εργασία του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού Ιωνία FM 89,4. Το ανήσυχο πνεύμα του, όμως, τον οδήγησε και στη συγγραφή βιβλίου με τίτλο «Στη Χούφτα της αγάπης χωράει η Ανατολή», που διέπρεψε ως λογοτεχνικό βιβλίο και αποκόμισε θετικά σχόλια από το σύνολο της κοινωνίας. Η πορεία του μεγάλη, η επιτυχία του αδιαμφισβήτητη, το κενό δυσαναπλήρωτο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του συμπολίτη μας Νώντα Βαλεοντή», αναφέρει από την πλευρά του ο δήμαρχος Σάμου, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Δράση Ενότητα Προοπτική» αναφέρει: «Η Δημοτική παράταξη «Δράση Ενότητα Προοπτική» εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος Νόντα Βαλεοντή. Ήταν ένα δραστήριο μέλος της οικογένειας των δημοσιογράφων. Υπήρξε υπόδειγμα κοινωνικής δράσης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και προς τον τόπο του», αναφέρει στο μήνυμά της.

«Φτωχότερος από σήμερα ο Σύλλογος Πολύτεκνων Σάμου Ικαρίας & Φούρνων από τον χαμό του Νώντα Βαλεοντή ενός άξιου πολύτεκνου πάτερα και δημοσιογράφου. Ξεχώριζε για τον επαγγελματισμό του, την αξιοπρέπεια, το ήθος καθώς και για την στήριξη στις Πολύτεκνες Οικογένειες. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», σημειώνει από την πλευρά του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required