13 Φεβ 2018

"Έφυγε" ο Νώντας Βαλεοντής


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Επαμεινώνδας (Νώντας) Βαλεοντής. Ο εκλιπών είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Σάμου στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στην υγεία του είχαν ως αποτέλεσμα την εισαγωγή του, δύο ημέρες αργότερα, στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας, όπου σήμερα κατέληξε.

Ο Νώντας Βαλεοντής, επί σειρά δεκαετιών, εργάστηκε στο χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας ενώ υπήρξε και ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών στην Αθήνα.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στην εφ. «Σαμιακή» επί Νάσου Γιαννουλόπουλου, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε τη δική του εφημερίδα, τον «Σαμιακό Τύπο». Με πλούσια παρουσία πίσω από το μικρόφωνο των ερτζιανών,  εργάστηκε στους σταθμούς 2000  του Γιώργου Παλαμάρη, "Ράδιο Σάμος", "Σάμος FΜ" και "Ιωνία".

Yπήρξε συγγραφέας 12 βιβλίων, μεταξύ αυτών το βιβλίο «Εν Δήμω», όπου αναφέρεται στην πολύχρονη δημαρχία του κ. Πέτρου Γρύλου, ενώ έγραψε και αρκετά λογοτεχνικά, όπως «Στη Φούχτα της Αγάπης χωράει η Ανατολή», «Το κορίτσι που έκλεβε το φως των αστεριών» (το τελευταίο βιβλίο του που είχε παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2016 στους Μυτιληνιούς), κ.α.

Ο Επαμεινώνδας Βαλεοντής θα κηδευτεί αύριο, 14 Φεβρουάριου, στις 4 το απόγευμα, στο κοιμητήριο Αγίου Χαραλάμπους, στο Άνω Βαθύ.

Το «Σαμιακόν Βήμα» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required