2 Μαρ 2018

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας - Παράδοση υλικών στους εθελοντές πυροσβέστες

Ο χαιρετισμός του πύραρχου κ. Π. Κοτρίδη

Ορθά, για συμβολικούς λόγους, επέλεξε την 1η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας (την καθιέρωσε ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Άμυνας – ICDO), η δημοτική αρχή για τη διοργάνωση εκδήλωσης όπου αποτιμήθηκαν οι δράσεις και πραγματοποιήθηκε η σχετική ενημέρωση των εθελοντικών ομάδων πυρόσβεσης του νησιού μας πριν την εκκίνηση της νέας αντιπυρικής περιόδου.






Κεντρικός ομιλητής ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος σήμανε την έναρξη της εκδήλωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου, στις 19:30. 

Η έναρξη της εκδήλωσης από τον αντιδήμαρχο κ. Πάρη Παπαγεωργίου

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του δημάρχου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου και στη συνέχεια ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, πύραρχος κ. Παναγιώτης Κοτρίδης που φανερά συγκινημένος εξήρε το ρόλο των εθελοντών και την αμέριστη βοήθεια που παρέχουν. Σύντομα ο κ. Κοτρίδης θα αναχωρήσει για τα νέα του καθήκοντα στην Αθήνα. Πλήθος μελών των εθελοντικών ομάδων της Σάμου παρακολούθησαν την εκδήλωση όπου μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε παράδοση υλικών πυρόσβεσης και ατομικής προστασίας. Η βραδιά έκλεισε με μπουφέ και συζητήσεις στα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν στην είσοδο-ισόγειο του δημαρχείου.

Άποψη της αίθουσας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required