16 Μαρ 2018

Πλήρης έλεγχος για την πυρκαγιά στην περιοχή Κυριακού – Φωτογραφίες

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"

Τέλος καλό, όλα καλά, στην περίπτωση της πυρκαγιάς που ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα Παρασκευή, 16/3, σε δύσβατη περιοχή στην Κάτω Κυριακού του Παγώνδα. Η άμεση κινητοποίηση ανδρών και οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και Εθελοντικών Ομάδων Πυρόσβεσης του νησιού μας, που έφτασαν στο σημείο, σε συνδυασμό με την αισθητή μείωση έντασης των ανέμων, περιόρισαν το καταστροφικό έργο της φωτιάς. 








Η περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"

Στο χώρο της πυρκαγιάς ο νέος διοικητής, πύραρχος κ. Δημοσθένης Ραγκαβάς, στην πρώτη του επιχείρηση επί σαμιακού εδάφους, διαπίστωσε την ετοιμότητα της υπηρεσίας αλλά και των εθελοντικών κλιμακίων. Την περιοχή επισκέφθηκε και ο αντιδήμαρχος Σάμου, συντονιστής των εθελοντικών ομάδων και εθελοντής πυροσβέστης ο ίδιος, κ. Πάρης Παπαγεωργίου, συνοδευόμενος από το στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, κ. Εμμανουήλ Χρήστου. Δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Αριστερά ο νέος διοικητής, πύραρχος κ. Δημοσθένης Ραγκαβάς, με τον αντιδήμαρχο Σάμου κ. Π. Παπαγεωργίου και το στέλεχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σάμου κ. Ε. Χρήστου



Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required